3 Ptice

Izdelki 3 Ptice povezujejo ljubezen do narave z ljubeznijo do lepega.

3 Ptice


Eno polovico blagovne znamke predstavljajo vsestransko uporabne vrečke iz blaga namenjene trajnostni uporabi, ki so ročno poslikane z zanimivimi in igrivimi vzorci, motivi iz rastlinskega in živalskega sveta ter z navdihujočimi in včasih tudi provokativnimi citati. Drugo polovico pa predstavljajo nakit ter modni dodatki, narejeni iz rabljenih oblačil ter odsluženih kosov nakita, ki so se ponovno inkarnirali pod Anitinimi rokami.

Unikate 3 Ptice izbirajo posamezniki, ki cenijo kreativnost in trud, ki sta vložena v ročna dela ter se zavedajo vpliva svojih potrošniških izbir na okolje. Seznanjeni so s trendi, a dajejo nase izdelke, ki jih premišljeno izberejo po svojem okusu, brez potrebe po iskanju potrditve. Ob vsem tem pa ohranjajo svojo igrivo naravo, mladostniškega duha ter pozitivno naravnanost – sestavine, ki jih pri Treh Pticah ne manjka!

Za blagovno znamko stoji Anita Pukšič, dekle, ki živi na vasi v okolici Ptuja, kjer se trudi uspešno žonglirati med vsemi življenjskimi vlogami ter obenem uživati v lepotah življenja.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

Na www.lifestylefun.net lahko spremljate njen dnevnik, v katerem dokumentira svoje oblačilne oprave ter deli svoje dogodivščine, razmišljanja in ustvarjalni proces

ZUNANJA SEZONA 2022

LJUBLJANA
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com
 
RADOVLJICA
Linhartov trg pred cerkvijo
7., 14., 21. in 28.7. med 15. in 20. uro

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________