3 Ptice

Izdelki 3 Ptice povezujejo ljubezen do narave z ljubeznijo do lepega.

3 Ptice


Eno polovico blagovne znamke predstavljajo vsestransko uporabne vrečke iz blaga namenjene trajnostni uporabi, ki so ročno poslikane z zanimivimi in igrivimi vzorci, motivi iz rastlinskega in živalskega sveta ter z navdihujočimi in včasih tudi provokativnimi citati. Drugo polovico pa predstavljajo nakit ter modni dodatki, narejeni iz rabljenih oblačil ter odsluženih kosov nakita, ki so se ponovno inkarnirali pod Anitinimi rokami.

Unikate 3 Ptice izbirajo posamezniki, ki cenijo kreativnost in trud, ki sta vložena v ročna dela ter se zavedajo vpliva svojih potrošniških izbir na okolje. Seznanjeni so s trendi, a dajejo nase izdelke, ki jih premišljeno izberejo po svojem okusu, brez potrebe po iskanju potrditve. Ob vsem tem pa ohranjajo svojo igrivo naravo, mladostniškega duha ter pozitivno naravnanost – sestavine, ki jih pri Treh Pticah ne manjka!

Za blagovno znamko stoji Anita Pukšič, dekle, ki živi na vasi v okolici Ptuja, kjer se trudi uspešno žonglirati med vsemi življenjskimi vlogami ter obenem uživati v lepotah življenja.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

Na www.lifestylefun.net lahko spremljate njen dnevnik, v katerem dokumentira svoje oblačilne oprave ter deli svoje dogodivščine, razmišljanja in ustvarjalni proces

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________