AEIOU oblačila za dojenje

Za dobro počutje in izgled, ko so potrebe vašega dojenčka na prvem mestu!

AEIOU oblačila za dojenje


Katja in Mateja, sodelavki, najboljši prijateljici ter mamici od leta 2009, sta prve majice za dojenje sešili še noseči, ker je bila takrat ponudba tovrstnih izdelkov v Sloveniji zelo skromna. Najprej sta šivali zase, nato za prijateljice in znanke. Sedaj pa so AEIOU oblačila za dojenje na voljo vsem, v spletni trgovini www.aeioushop.com. Iz lastnih izkušenj sta oblikovali majice za dojenje, obleke za dojenje, spalne srajce za dojenje in nedrčke za dojenje.

Vse to so praktični izdelki, ki omogočajo diskretno in udobno dojenje doma, v javnosti ali v naravi. Zahvaljujoč žepu za dojenje majice ni potrebno dvigati. Dojke ostanejo ves čas zakrite, hrbet in trebuh sta zaščitena pred hladom in pogledi. AEIOU oblačila so sešita v Sloveniji, iz kvalitetnega blaga slovenskega proizvajalca.

Blago vsebuje 92% bombaža in 8% elastana, tako vam bodo oblačila prav tudi ob večjem nihanju telesne teže, kar se rado zgodi v času po porodu in med dojenjem. Blago tudi sami oblikujeta. Izdelki so sodobnega videza, modeli so klasični in se prilegajo telesu. Izbirate lahko med bolj umirjenimi ali živahnejšimi barvami ter barvnimi črtami. Črte premotijo oko, zato je žep za dojenje skoraj neopazen. Najun cilj je, da se prijetno počutite in dobro izgledate, ko se posvečate potrebam vašega najbolj dragocenega bitja!

Med ljubkovanjem, igro, menjavo plenic, tolažbo, nego, hranjenjem in spanjem, ko ste doma in v zahtevnejših situacijah na javnih mestih ali v naravi.

VEČ FOTOGRAFIJ

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________