ALM - Unikaten nakit

Anina največja želja je, da njen nakit postane nepogrešljiv del ženske ali moške garderobe.

ALM - Unikaten nakit


Izdelovanje unikatnega nakita oblikovalko Ano Le Marechal popelje v čarobni domišljijski svet vsemogočnih barv, oblik in materialov, ki se čarobno spletejo med seboj, v unikaten kos ALM nakita .... nakita narejenega z ljubeznijo.

Ana že od nekdaj z velikim veseljem ustvarja, pa čeprav samo z blatom, listki, vejicami, rožicami in vodo. Otroško ustvarjalnost v peskovniku je že zelo zgodaj prenesla na papir in glino. Kasneje je svojo spretnost krepila skozi vrsto delavnic, ki so jo seznanile z različnimi tehnikami in materiali. Resnejšega oblikovanja nakita se je lotila po rojstvu otroka. Najprej so jo pritegnili Swarovski kristali, nizanje perlic v različne oblike, oblikovanje žice, fimo in kritalna epoksi masa. Vedno večja radovednost jo je pripeljala tudi do oblikovanja žlahtnih kovin, predvsem srebra. Vse pridobljeno znanje zdaj prepleta v svojih izdelkih. Določeni kosi v Anini kolekciji predstavljajo kombinacijo perlic, kristalov in žic, drugi kristalov in kristalne/fimo mase, tretji pa so posvečeni zlatarskim tehnikam oblikovanja srebra. Anina zanimivost je tudi oblikovanje moškega nakita iz usnja, povoskanih vrvic ter kovinskih dodatkov. Ob tem z nasmehom dodaja, da ji vsak kos nakita odpre nova obzorja in ideje, kar jo žene k spoznavanju drugih tehnik.

Pri oblikovanju ima v mislih žensko, moško ali otroško lepoto, ki jo želi dopolniti in poudariti. Najraje oblikuje po meri, saj se takrat v celoti posveti željam in stilu bodoče lastnice ali bodočega lastnika njenega nakita.

Anina največja želja je, da njen nakit postane nepogrešljiv del ženske ali moške garderobe. Tisti kos nakita, ki daje energijo, občutek moči, izpostavlja najboljše značilnosti in poudari našo zunanjo ter notranjo lepoto.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

Spletna stran: www.ana-alm.si
Facebook: www.facebook.com/jewelleryalm

 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________