Amalu

AMALU – ekološka kolekcija iz srca čiste narave za božansko razvajanje telesa in duše

Amalu


Amalu je prva slovenska 100% naravna in ekološka aroma kozmetika za osebno nego , dobro pučutje in razvajanje duše. Njena ustanoviteljica je Maja Šantl in njena velika ljubezen je aromaterapija, ki je porodila tudi Amalu. Maja se posveča izdelavi presne, ekološke aroma kozmetike in v zadnjem času tudi slastnih presnih aroma prigrizkov. Organizira različne zanimive in praktične delavnice na temo aromaterapije in izdelave naravne aroma kozmetike, za številne medije pa pripravlja prispevke o aromaterapiji in je gostja različnih oddaj, prek katerih osvešča in izobražuje ljudi o aromaterapiji in raznolikih možnostih njene uporabe v vsakdanjem življenju. Je neumorna raziskovalka življenja in različnih duhovnih tradicij, zaljubljena v naravo in vse, kar nam življenje ponuja.

Njena zgodba pa pravi:

»Je dolga, a hkrati kratka. Zapletena, a povsem enostavna. Ko v življenju najdeš tisto, kar počneš s srcem in dušo in to tudi živiš, naenkrat postane vse zelo preprosto. Nič ne rečem, ogromno je dela, a energije vedno dovolj. Kar se je trenutek prej zdelo nedosegljivo, se začne odvijati z vrtoglavo hitrostjo in koščki mozaika počasi kar sami najdejo svoje mesto. Samo dopustiti si moraš sanjati, odpreti svoje srce in poslušati svoj notranji glas.

V moje življenje so se pred leti »povabile« zdravilne rastline in na tečajih zeliščarstva sem začela podrobneje spoznavati njihovo neverjetno in čudovito moč. Kmalu so postale čista fascinacija. Nato se je »zgodil« Belize, kjer sem imela srečo spoznati domačina in zdravilko, ki sta me ponesla v svet majevskih zdravilnih rastlin in njihove mnogotere uporabe. Tam me je moč narave popolnoma in do konca prevzela.

Znanje in izkušnje so se začele nabirati, a prišle so tudi druge ideje. Tik pred realizacijo ene od njih pa mi je pot prekrižala Indija. Mati miru, modrosti in navdiha. Po vrnitvi nič več ni bilo tako, kot je bilo. Naenkrat sem se znašla v skrivnostnem vrtincu aromaterapije, ki mi je odprla vrata v svet opojnih eteričnih olj, osnovnih olj in hidrolatov ter njihovega neverjetnega delovanja. Takrat sem vedela, da poti nazaj ni več.

V tistem obdobju sem hkrati začela ugotavljati, da tudi med ekološko kozmetiko težko najdeš izdelke, v katerih ne bi bilo vsaj nekaj sestavin, ki jih kot laik brez kemijske izobrazbe ne moreš poznati in razumeti in torej ne moreš prav zares vedeti, kaj je v njih. In puf, porodila se je ideja za AMALU: ustvariti 100% ekološko, presno in vegansko kozmetiko, narejeno izključno iz naravnih, rastlinskih sestavin, ki jih lahko razume vsak. Ekološko kozmetiko iz srca čiste narave, prijazno ljudem, živalim in okolju.«

FOTOGALERIJA

www.amalu.si
https://www.facebook.com/amalu.si

ZUNANJA SEZONA 2022

LJUBLJANA
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com
 
RADOVLJICA
Linhartov trg pred cerkvijo
7., 14., 21. in 28.7. med 15. in 20. uro

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________