anabanana

Pralni izdelki za otroke.

anabanana


Pod blagovno znamko Anabanana nastajajo lepi, praktični in natančno izdelani izdelki za otroke. Skupno jim je to, da so vsi popolnoma pralni! Anabanana je nastala, ko je želela novopečena mamica mladim staršem ponuditi dobre in koristne izdelke, ki so plod lastnega ustvarjalnega dela, hkrati pa lepi in jih lahko po potrebi kadarkoli operemo in znova uporabimo!

Anabanana wet bag-ice in rutke ji vsakodnevno lepšajo in lajšajo življenje mlade mamice. V njih vsakodnevno prenaša pleničke, robčke in otroška oblačila, športno opremo ter tudi malico! V širši družini wet bagice uporabljajo tudi kot toaletke, torbe za fitness in savno, šolsko opremo, spodnje perilo, na potovanjih, shranjevanje sveže pečenega kruha in še in še.

Anabanana slinko rutke iz bambusnega frotirja in pisanega bombaža mehko objamejo otroški vrat ter ščitijo oblačila pred slino, hkrati pa dojenčki in malčki še izgledajo odlično! Najnovejši del ponudbe letos pa so Anabanana nepremočljivi slinčki za hranjenje ter izjemno mehke otroške brisače iz bambusa s pisanimi kapucami!

Vsi Anabanana izdelki so narejeni v okolju brez cigarenega dima in domačih živali. Izdelani so iz najboljših materialov, skrbno, z ljubeznijo in čutom za podrobnosti. Napisala: Ana Trtnik za Anabanano

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________