ANIMA ALCHEMY LAB

Andrea in Rosanda sta dve duši, ki s pomočjo neskončne inteligence narave in ljubezni v tej kreaciji poskušata pomagati ljudem, da bi razrešili svoje fizične, čustvene, mentalne in duhovne tegobe ter s tem stopili nasproti življenju, kjer življenje pomeni svobodo in pot do svetlobe, ki jo korak za korakom odkrivamo znotraj sebe. 

ANIMA ALCHEMY LAB


Začetki njunega današnjega dela segajo v Italijo, od koder prihaja Andrea. Že kot majhen otrok je Andrea nabiral rastline vzdolž jarkov, travnikov in potokov, jih presajal na vrt za hišo in iz njih pripravljal nenavadne in zabavne macerate, izvlečke in mešanice.

V iskanju svoje resnične narave, svoje resnične vloge kot človeškega bitja, ga je po letih samoopazovanja pot zanesla v študij alkimije, spagirije, avre rastlin, botanike, fitoterapije, cvetne terapije in naravne medicine, kjer se je srečal z mnogimi vsebinami, ki so resonirale z njegovo notranjostjo. Naravni potek dogodkov ga je kmalu vodil do tega, da je svoje znanje in izkušnje uporabil za pomoč drugim. Začel je delovati kot terapevt in doslej mnogim na osnovi bogatih izkušenj in globljega razumevanja pomagal tudi z lastno razvitimi cvetnimi kompozicijami ANIMA, ki temeljijo na cvetnih esencah.

Čez nekaj let je v zgodbo vstopila še Rosanda, univerzitetno diplomirana ekonomistka, ki ji je srce vedno govorilo, da sta njena sreča in življenjsko poslanstvo pot ljubezni. In tako so se cvetni pripravki ANIMA preselili v Slovenijo in tukaj dobili možnost predstaviti se širši javnosti.

Cvetne kompozicije ANIMA so pripravki za uživanje in temeljijo na alkimistični tradiciji. Bistvo njunega dela je v spoštovanju, ohranjanju in prenosu duše vsake cvetlice oziroma rastline, njene avre, njenega nevidnega eteričnega telesa, iz fizičnega v novo, tekoče »prevozno sredstvo«. Nastala esenca rastline je tako popolna življenjska inteligenca in vsebuje vse zapise rastline, ki vedno notranje in zunanje teži k uravnovešanju in prilagajanju spremembam iz okolice. ANIMA cvetne mešanice prebudijo potencial Jaza in ga utrdijo, da se lahko sooči z vzroki trpljenja našega obstoja.

Izvlečki rastlin, ki so osnova kompozicij vsebujejo dušo rastlin in vse informacije njihovega nenehnega iskanja ravnovesja po preživetju. V cvetu rastline realizirajo vso svojo ljubezen, tam so zapisane vse informacije rodbine, da bi njena vloga v tej kreaciji imela možnost nadaljevati poslanstvo preko njenih naslednikov.

Vsa življenjska energija in popolna Božanska igra teh bitij je zajeta v kompozicijah ANIMA, ki skupaj z inteligenco človeškega telesa vplivajo na njegovo avro in elektromagnetno polje. Svetloba in ljubezen rastlin ter vse informacije o njihovem nenehnem vzpostavljanju ravnovesja, vplivajo na človekovo fizično, čustveno, miselno in duševno stanje in enake procese vzpodbudijo tudi v njem. Rastline kot evolucijski prednik človeka, igrajo v njegovem življenju pomembno vlogo. S pripravki ANIMA izkazujeva spoštovanje do vloge rastlin v tej kreaciji in razumeva njihovo vlogo v služenju, ki resonira z najinim poslanstvom služiti drugim in s svojim znanjem in izkušnjami pomagati ljudem, da bi v sebi postali svobodni, srečni in mirni ter tako lažje stopali po poti, ki so se jo namenili prehoditi do njihovega končnega cilja.

FOTOGALERIJA 
 

 

ZUNANJA SEZONA 2022

LJUBLJANA
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com
 
RADOVLJICA
Linhartov trg pred cerkvijo
7., 14., 21. in 28.7. med 15. in 20. uro

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________