artAna

Vse niti v življenju vodijo iz labirinta neomejenih možnosti ustvarjanja, puščanja sledi v žiljenju drugih ljudi, saj ima vsak izdelek svojo zgodbo, ki se te dotakne ali pa gre neopazno mimo. artAna – Anastazija Hinisoglou Bertalanič

artAna


artAna - njena zgodba se je začela pisati pred desetletji, med prvimi šolskimi počitnicami, ko je skupaj s sosedovimi deklicami spoznala čarobno moč pletilk, kvačk in igel za šivanje, ki jim jih je na zabaven način predstavila njena babica. Ustvarjanje iz volne in tkanin je postalna njena stalnica v vsakdanjem življenju. Najprej je pletla, kvačkala in šivala oblačila za svoje lutke, z leti, ko je odrasla pa za sebe, saj je vedno želela nekaj posebnega, unikatnega. Ko je postala mama, so postali otroci njena prioriteta in seveda hvaležni modeli za njene kreacije.

artAna baby collection
Najbolj uživa v izdelavi oblačil za dojenčke, saj so možnosti kreativnosti in funkcionalnosti izdelkov neomejene. Izdeluje pletene in kvačkane copatke in sandale, jope, kape in šale veselih barv, unikate za male prince in princese. Izdelki so mehki, topli, udobni, nezahtevni za vzdrževanje in predvsem lepi.

welldog collection
Ta kolekcija je nastala predvsem po zaslugi njene psičke, ki je tudi njena muza in inspiracija za pletene in šivane modele puloverjev in plaščkov, ki zagotovo pritegnejo mnogo zavistnih pogledov, ko se sprehajata po mestu. Pleteninine so tople, mehke, iz kvalitetnih materialov, udobne, enostavne za oblačenje in vzdrževanje. Njen moto je pokazati, da so lahko tudi pasja oblačila lepa, moderna in da se skladajo ali povdarijo pasmo oziraoma karakter psa.

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

ZUNANJA SEZONA 2022

LJUBLJANA
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com
 
RADOVLJICA
Linhartov trg pred cerkvijo
7., 14., 21. in 28.7. med 15. in 20. uro

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________