artAna

Vse niti v življenju vodijo iz labirinta neomejenih možnosti ustvarjanja, puščanja sledi v žiljenju drugih ljudi, saj ima vsak izdelek svojo zgodbo, ki se te dotakne ali pa gre neopazno mimo. artAna – Anastazija Hinisoglou Bertalanič

artAna


artAna - njena zgodba se je začela pisati pred desetletji, med prvimi šolskimi počitnicami, ko je skupaj s sosedovimi deklicami spoznala čarobno moč pletilk, kvačk in igel za šivanje, ki jim jih je na zabaven način predstavila njena babica. Ustvarjanje iz volne in tkanin je postalna njena stalnica v vsakdanjem življenju. Najprej je pletla, kvačkala in šivala oblačila za svoje lutke, z leti, ko je odrasla pa za sebe, saj je vedno želela nekaj posebnega, unikatnega. Ko je postala mama, so postali otroci njena prioriteta in seveda hvaležni modeli za njene kreacije.

artAna baby collection
Najbolj uživa v izdelavi oblačil za dojenčke, saj so možnosti kreativnosti in funkcionalnosti izdelkov neomejene. Izdeluje pletene in kvačkane copatke in sandale, jope, kape in šale veselih barv, unikate za male prince in princese. Izdelki so mehki, topli, udobni, nezahtevni za vzdrževanje in predvsem lepi.

welldog collection
Ta kolekcija je nastala predvsem po zaslugi njene psičke, ki je tudi njena muza in inspiracija za pletene in šivane modele puloverjev in plaščkov, ki zagotovo pritegnejo mnogo zavistnih pogledov, ko se sprehajata po mestu. Pleteninine so tople, mehke, iz kvalitetnih materialov, udobne, enostavne za oblačenje in vzdrževanje. Njen moto je pokazati, da so lahko tudi pasja oblačila lepa, moderna in da se skladajo ali povdarijo pasmo oziraoma karakter psa.

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________