Creative Nomad

Ljubezen do neskončnih možnosti ustvarjanja...

Creative Nomad


Sebe bi lahko označila z dvema besedama: »Kreativni nomad«. Nomadsko življenje je tisto, ki jo najbolj osvobaja in kreativnost tista, ki jo najbolj osrečuje. Nomadstvo izživlja na potepanjih po svetu, kreativnost pa pri oblikovanju gline. Tako iz potepanj nastajajo fotopisi, iz gline pa unikatna ročno oblikovana keramika. Pri ustvarjanju novih zamisli in oblikovanju ji je pomembna sporočilnost izdelka. Ti so že v osnovi zasnovani tako, da vzbujajo pozitivna čustva, saj je v vsako delo vloženo ogromno ljubezni in pozitivne energije. Na festivalu ARTish se bo predstavila z dvema serijama izdelkov: Angelglini in O, krasna keramika

Angelglini so izdelani iz bele ali črne gline, nekateri delno pobarvani z engobami in neglazirani, da ohranijo naraven videz. Vsi so popolnoma ročno oblikovani, zato je vsak unikat. Vsak Angelglin ima svoje ime, namen in sporočilo, ki je tudi priloženo. Več kot desetletni študij meditacije in povezovanja z angeli je strnila tudi v posebno serijo »Angelglini zdravljenja«, ki jih izdeluje večinoma po naročilu, saj so prilagojeni posamezniku. Te angele kombinira s poldragimi kamni in jim vdahne energijo posameznega angela.

Zbirko »O, krasna keramika« sestavljajo okrasni krožniki, milniki, sklede, vaze, podstavki za svečke, lonci za rože... Motivi posnemajo naravo, simbole različnih kultur, včasih pa se spogledujejo tudi z mistiko starih civilizacij. Nekateri izdelki so pospremljeni z avtorskimi verzi.

 

FOTOGALERIJA IZDELKOV Creative Nomad

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________