EVIL EVE

Unikatni usnjeni izdelki.

EVIL EVE


Unikatni modni dodatki EvilEve so ročno izdelani iz najboljšega italijanskega usnja. Poleg čudovitih barv in vzorcev jih odlikuje še ena posebnost, izdelani so namreč popolnoma brez uporabe niti, šivanke in ravnila oziroma kakršnegakoli stroja.

Z ljubeznijo ročno narejene torbice, zapestnice, ogrlice, uhani, ovitki za mobilne telefone, ovratniki, pasovi, korzetni pasovi in še kaj odražajo povsem svojstven stil, ki združuje eleganco z rokerskim pridihom, in že na prvi pogled izdajajo močno osebno noto ustvarjalke. To so izdelki za drzne, za tiste, ki si upajo, in za tiste, ki so radi drugačni, predvsem pa za tiste, ki imajo radi na prvem mestu kakovost in uporabnost izdelka. Veliko izdelkov je večnamenskih in narejenih tako, da so posamezni deli snemljivi in posledično nosljivi na več različnih načinov za različne priložnosti, prilagaja pa se lahko tudi velikost.

Pod imenom Evil Eve ustvarja Eva Breznikar, ki smo jo dolga leta sicer poznali predvsem kot glasbenico - sodelovala je pri številnih glasbenih projektih od Makeup2 do Laibach in EvilEve, v zadnjih dveh letih pa je mikrofon postavila v kot, se popolnoma posvetila usnju in se predstavila izključno kot oblikovalka unikatnih modnih dodatkov. Razvila je lastno tehnologijo izdelave, tako da so vsi njeni izdelki narejeni povsem brez uporabe niti, šivanke in ravnila oziroma brez uporabe strojev. Potem ko je svoje usnjene modne dodatke pred dvema letoma najprej predstavila v Ameriki, smo jo v zadnjem letu velikokrat lahko zasledili tudi na domačih rokodelskih sejmih, že lani pa je bila med številnimi prijavljenimi izbrana med 20 rokodelcev s certifikatom kakovosti, ki so Slovenijo zastopali na največjem rokodelskem sejmu na svetu, v italijanskem Milanu.

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________