GRRU: Vanja&Vesna Boben

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.(Confucius)

GRRU: Vanja&Vesna Boben


GRRU je duhec, ki prebiva v prav vsakem kužku. GRRU je lahko ljubek angel ali pa navihan hudiček. Prvi vam bo brezpogojno pomagal in ustregel vedno in povsod, a drugi vas bo nemalokrat nasmejal in vas naučil odpušččanja. Prav ti mali angeli- hudički znajo s svojo edinstveno osebnostjo narediti človeška življenja popolnejša in barvitejša.

Kadarkoli je GRRU potreboval novo ovratnico, ni mogel verjeti, da je na tržiščču toliko enakih, brezosebnih produktov. Odločil se je, da želi nekaj drugačnega, bolj živahnega, pisanega, nekaj, kar bo izrazilo njegovo osebnost in stil življenja. Tako je nastala ideja, da se osebnost vsakega kužka lahko izrazi z unikatno ovratnico.

GRRU IZDELKI
GRRU ovratnice in povodci
so izdelani iz 100% bombaža visoke kakovosti, poslikanega z izvirnimi motivi svetovno znanih ter mladih kreativnih tekstilnih oblikovalcev širom sveta. Vse ovratnice in povodci imajo posebno polnilo, ki jim daje dodatno obstojnost. Plastične zaponke imajo polkrožno obliko za najboljše udobje kužka, kovinski obročki pa so narejeni iz nerjaveče kovine.

Vsako blago je skrbno izbrano in razvrščeno v različne kategorije, ki ustrezajo različnim značajem vaših kosmatincev. Ne glede na to ali je tvoj kuža ljubitelj mestnega življenja, popotnik, sanjač, pogumni zaščitnik ali večni veseljak, bo zanj v GRRU kolekciji vedno ovratnica in povodec, ki bosta izražala njegov značaj.

FOTOGALERIJA

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________