Let’s Doodle

 WILD AND FREAKY // Handmade clothing with happy soul

Let’s Doodle

 
Let’s Doodle je mlada znamka oblačil za prosti čas, ki je z edinstvenim stilom, živimi barvnimi kombinaciji in energijo, ki jo izžareva, ni težko prepoznati. Sledi aktivnemu načinu življenja obenem pa ozavešča problematiko tekstilne industrije. Za njo stojiva kreativca Nina Dodlek in Nejc Stupan, ki zgodbo predano ustvarjava že nekaj let. Tako sva pred tremi leti na Portugalskem odprla samostojno Let’s Doodle trgovino v centru surferskega mesta Peniche, ki je presegla najina pričakovanja.

Želimo ponuditi atraktivno izkušnjo nakupovanja oblačil, zato smo ustvarili virtualni Custom Hoodie Builder, kjer si lahko posameznik sestavi/naklika svoj unikaten pulover. Po tej poti kupec izrazi del sebe, po drugi strani pa takšna izkušnja tudi po nakupu pomembno vpliva na življensko dobo produkta. Nenazadnje stremimo k temu, da bi se v omarah naših kupcev nalagalo manj tistih oblačil, s katerimi nikoli niso razvili prave ljubezni in se zato po nekaj mesecih odrečejo njihovi uporabi. Tekstilna industrija se spopada z resnimi izzivi, kar zadeva odnos do okolja, delovne sile in prekomerne proizvodnje. Nujno je, da v ozadju celotne zgodbe nihče ni izkoriščen - niti ljudje, niti narava.

FOTOGALERIJA

https://www.instagram.com/let_s_doodle/ 

ZUNANJA SEZONA 2022

LJUBLJANA
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com
 
RADOVLJICA
Linhartov trg pred cerkvijo
7., 14., 21. in 28.7. med 15. in 20. uro

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________