Let’s Doodle

 WILD AND FREAKY // Handmade clothing with happy soul

Let’s Doodle

 
Let’s Doodle je mlada znamka oblačil za prosti čas, ki je z edinstvenim stilom, živimi barvnimi kombinaciji in energijo, ki jo izžareva, ni težko prepoznati. Sledi aktivnemu načinu življenja obenem pa ozavešča problematiko tekstilne industrije. Za njo stojiva kreativca Nina Dodlek in Nejc Stupan, ki zgodbo predano ustvarjava že nekaj let. Tako sva pred tremi leti na Portugalskem odprla samostojno Let’s Doodle trgovino v centru surferskega mesta Peniche, ki je presegla najina pričakovanja.

Želimo ponuditi atraktivno izkušnjo nakupovanja oblačil, zato smo ustvarili virtualni Custom Hoodie Builder, kjer si lahko posameznik sestavi/naklika svoj unikaten pulover. Po tej poti kupec izrazi del sebe, po drugi strani pa takšna izkušnja tudi po nakupu pomembno vpliva na življensko dobo produkta. Nenazadnje stremimo k temu, da bi se v omarah naših kupcev nalagalo manj tistih oblačil, s katerimi nikoli niso razvili prave ljubezni in se zato po nekaj mesecih odrečejo njihovi uporabi. Tekstilna industrija se spopada z resnimi izzivi, kar zadeva odnos do okolja, delovne sile in prekomerne proizvodnje. Nujno je, da v ozadju celotne zgodbe nihče ni izkoriščen - niti ljudje, niti narava.

FOTOGALERIJA

https://www.instagram.com/let_s_doodle/ 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________