Manitas

Ustvarjalnica in prodajna galerija Manitas je pravljica v kateri Kaja “živi” in dela, je plod mladostne zagnanosti in veselja do ročnega dela.

Manitas


V njej uresničuje svojo željo po ustvarjanju in umetniškem izražanju in to deli z ostalimi. Ljudem želi s svojo energijo, ki jo vtke v svoje izdelke odpreti oči in srce, v njih bi rada vzbudila občudovanje do vsega kar je lepo in drugačno. V izvirnem in prijetnem vzdušju ateljeja nastajajo unikatni kakovostni ročno ustvarjeni izdelki s katerimi lahko razvajate sebe in druge ali pa z njimi popestrite vaš dom. Izbirate lahko med usnjenim nakitom, torbicami in galenterijo, copati in čevlji, keramičnimi in lesenimi dekorativnimi predmeti, modnimi dodatki ter osebnimi ali poslovnimi darili.

Svojim idejam in vizijam Kaja ne postavlja nikakršnih omejitev. Uporablja znanje pridobljeno na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, z vedno novimi izkušnjami in navdihi nadgrajuje družinsko tradicijo oblikovanja in izdelave unikatnih usnjenih izdelkov tako, da združuje neugnano ustvarjalno strast in ljubezen do oblikovanja s široko paleto tehnik in najrazličnejšimi materiali. V izdelkih oživlja stara obrtniška znanja ter jih prepleta s svojeglavimi oblikami in živahnimi barvami, ki jih povezuje v celoto z etno pridihom in tako ustvarja neponovljive dragocenosti.

Radovednost in raziskovalni duh jo ženeta v svet mode in modnih dodatkov, neprestano eksperimentiranje in odkrivanje novih plasti svoje umetniške duše, želja po izražanju, volja in zagnanost pa zagotavljajo, da njen navdih nikoli ne presahne.

Prisrčno vabljeni v unikatni svet izdelkov Manitas.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

www.manitas.si

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________