MARMEU

Moje morje lepega, ustvarjalnega, izvirnega,ročno izdelanega.

MARMEU


Marmeu je mlada, slovenska blagovna znamka. Rada ima lepo, drugačno, izvirno. Ceni avtorsko, unikatno, ročno izdelano. Obožuje barve in v veselje ji je običajnost spremeniti v presenetljivost. Ve, da je manj več. Ve pa tudi, da so šele dodatki tiste začimbe, ki življenje naredijo polnokrvno.

Esculture, baretke koketke in torbice
Decembra 2011 se je Marmeu prvič predstavila javnosti z dvema izdelčnima skupinama. To sta esculture Marmeu, ročno izdelane, približno 85 cm visoke skulpture, in ročno ročno narejene baretke koketke Marmeu. Od letošnjega oktobra pa predstavlja še svoje avtorske, ročno izdelane torbice Marmeu.

Ročna izdelava, ekskluzivnost, izvirnost
Vsem izdelkom Marmeu je skupno, da jih je domislila in v celoti ročno izdelala avtorica. Izdelki so maloštevilni, večinoma ekskluzivni, niti dva si nista povsem enaka. Niti po izgledu, niti po času in trudu, ki je vložen v njihovo v celoti ročno izdelavo, jih ni moč primerjati z industrijskimi, množičnimi izdelki.

Izdelki z zgodbo
Ker za Marmeu ne šteje le uporabnost, se njena zgodba začne že pri embalaži. Vsak izdelek Marmeu ima tudi svoje ime, na pot do novega lastnika, lastnice pa ga avtorica pospremi še s sporočilom (stavkom, pesmijo).

Marmeu ni za vsakega. Je pa za vse, ki cenijo drugačnost in radi izberejo izdelke, ki jih ne srečajo na vsakem koraku, ki so narejeni skoraj samo zanje, izdelke, ki nosijo zgodbo.


FOTOGALERIJA IZDELKOV

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________