Millo

Preproste razvade za telo in dušo.

Millo


Millo je darilo za vse tiste, ki že uporabljate naravne izdelke za nego kože, a še niste našli svojih najljubših.

Po uporabi trdih in kremastih mil, boste vzljubili mehak občutek na koži in prijeten vonj eteričnih olj, ki skupaj z ostalimi naravnimi sestavinami kožo očistijo, navlažijo in prijetno odišavijo.

Izmed mnogih zanimivih kombinacij sestavin kot so Sladka pomaranča&kurkuma&ingver, Med&kozje mleko, Klorela&mlado žito, Aktivno oglje&svila, Geranija&rožnata glina itd… si vsakdo lahko izbere svoje najljubše Millo.

Izdelki, ki nosijo podpis Millo so preprosti v smislu, da so izdelani le iz sestavin, ki jih dobimo v naravi, zato so primerni za vse tiste, ki želite narediti korak naprej k zdravju, boljšemu počutju in čistejšemu okolju.

Blagovna znamka Millo bo ljubitelje naravnih izdelkov kmalu razveselila z novimi izdelki za telo in dušo z izvirnimi kombinacijami sestavin in prijetnih vonjev.

V celoti ročno izdelana in unikatna mila v domiselno zasnovani embalaži z rastlinskimi vzorci lahko podarite prijateljem, lahko pa se z njimi razvajate kar sami! Verjamemo, da vam bo razvada kmalu prišla v navado!

Gregorjeve težave s kožo so ju pripeljale do tega, da sta se zakopala v literaturo o pripravi naravnih mil. Po enem letu sta uspela pripraviti odlične recepture za trda mila, ki so ju njuni prijatelji in znanci takoj vzeli za svoje. Zdaj sta Gregor in Nataša prepričana, je čas, da njune dišeče razvade pričneta deliti tudi z vsemi ostalimi. Sicer lastnika oblikovalskega studia in starša 8 letni Tii, sta v izdelkih Millo našla predvsem nekaj za svojo dušo.

VEČ FOTOGRAFIJ

www.milllo.si

ZUNANJA SEZONA 2022

LJUBLJANA
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com
 
RADOVLJICA
Linhartov trg pred cerkvijo
7., 14., 21. in 28.7. med 15. in 20. uro

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________