Millo

Preproste razvade za telo in dušo.

Millo


Millo je darilo za vse tiste, ki že uporabljate naravne izdelke za nego kože, a še niste našli svojih najljubših.

Po uporabi trdih in kremastih mil, boste vzljubili mehak občutek na koži in prijeten vonj eteričnih olj, ki skupaj z ostalimi naravnimi sestavinami kožo očistijo, navlažijo in prijetno odišavijo.

Izmed mnogih zanimivih kombinacij sestavin kot so Sladka pomaranča&kurkuma&ingver, Med&kozje mleko, Klorela&mlado žito, Aktivno oglje&svila, Geranija&rožnata glina itd… si vsakdo lahko izbere svoje najljubše Millo.

Izdelki, ki nosijo podpis Millo so preprosti v smislu, da so izdelani le iz sestavin, ki jih dobimo v naravi, zato so primerni za vse tiste, ki želite narediti korak naprej k zdravju, boljšemu počutju in čistejšemu okolju.

Blagovna znamka Millo bo ljubitelje naravnih izdelkov kmalu razveselila z novimi izdelki za telo in dušo z izvirnimi kombinacijami sestavin in prijetnih vonjev.

V celoti ročno izdelana in unikatna mila v domiselno zasnovani embalaži z rastlinskimi vzorci lahko podarite prijateljem, lahko pa se z njimi razvajate kar sami! Verjamemo, da vam bo razvada kmalu prišla v navado!

Gregorjeve težave s kožo so ju pripeljale do tega, da sta se zakopala v literaturo o pripravi naravnih mil. Po enem letu sta uspela pripraviti odlične recepture za trda mila, ki so ju njuni prijatelji in znanci takoj vzeli za svoje. Zdaj sta Gregor in Nataša prepričana, je čas, da njune dišeče razvade pričneta deliti tudi z vsemi ostalimi. Sicer lastnika oblikovalskega studia in starša 8 letni Tii, sta v izdelkih Millo našla predvsem nekaj za svojo dušo.

VEČ FOTOGRAFIJ

www.milllo.si

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________