Nana Rošič - Alt

Sreča je vir lepote!

Nana Rošič - Alt


Potovanja so njena velika strast, največja zahvala za to gre njenima staršema. Veliko dežel je prepotovala in videla pisanost ter raznolikost ljudi. Prav ta pisanost, ki jo tudi sama odraža jo je pripeljala do tega, da je začela ustvarjati nakit.

Moji mali čudeži so nastali pred slabim letom, ko je dobila idejo, da bi ustvarjala s fimo maso. Kljub temu, da je na trgu veliko izdelkov prav iz tega materiala, je želela dokazati da lahko izstopa. Postavila si je izziv, da bo navdušila ljudi s svojimi izdelki. Dela z veliko pozitivne energije in ogromno mero ljubezni. Potrudi se, da v vsak svoj izdelek vnese kanček sebe in tako pusti pečat pri ljudeh. Normalno je, da se človek razvija, prav tako v umetniškem smislu, zato se tudi sama trudi razvijati svoj umetniški duh. Navdušujejo jo povsem vsakdanje stvari in dogodki, ki jih nekateri ljudje spregledajo. Le ti v njej vzbudijo zamisel, ki se že v sekundi razvije v idejo in kmalu v stvaritev.

S fimo maso, ki je osnova njenih izdelkov zmeraj kombinira materiale, ki jo navdušujejo barvno ali oblikovno. Ni nujno, da materiale kupi, najraje gre v očetovo skladišče, kjer zmeraj najde uporaben kos. Izvirnost je ključ, ki ga skuša pridno uporabljati. Ustvarja za vse starosti, njene stranke so tako otroci kot tudi starejše gospe. Poudarek daje na to, da sreča ustvari lepoto, ob kateri zažari tudi nakit, zato bodimo srečni!

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________