ROZINKA

Dišeče dobre Vile, Gozdne Vile Cimetke in Srečne Kokoške

ROZINKA


Izdelke blagovne znamke RoZINKA – Dišeče dobre Vile, Gozdne Vile Cimetke in Srečne Kokoške – odlikujejo veseli sadni vonji, mavrične barve in tiste drobne malenkosti, ki začarajo. Raznobarvne Dišeče dobre Vile nastajajo po trenutnem navdihu avtoric. Materiali, ki jih prineseta z vsega sveta srčkanim vilinkam vdihnejo svetovljansko dušo. Vsaka vila je povsem unikatna, nosi svoje ime in je ovita v prijeten vonj, ki razveseljuje. Gozdne Vile Cimetke so nekoliko večje vilinke, ki jih odlikujejo naravni materiali. S cimetovimi rokicami in nogicami, laski iz volne ali maha, predvsem pa nagajivim obrazkom vsaka prikliče velik nasmeh na obrazu tistega, ki vilo prejme v dar. Reciklirane iz pločevink so tiste male prisrčne pikčaste Srečne Kokoške ki se dobro znajdejo na vzvratnem ogledalu avtomobila, božičnem drevescu ali pa ko družbo delajo plešoče z lustra sredi sobe. Vsem izdelkom, ki jih mama in hči naredita, je skupno, da nosijo srečo in osrečujejo. Namenjeni so za okrasitev notranjega interiera bivalnega prostora ali pa le zato, da prinesejo srečo. Namenjeni so različnim ljudem, ljubiteljem lepega. Vsak ročno, brezhibno, dovršeno in kakovosno izdelan unikat je njuno avtorsko delo, ki pritegne zanimanje zaradi svoje edinstvenosti. Vsakemu ustvarjanju je posvečeno veliko časa in ogromno truda, ideja pa je tako maksimalno dodelana in inovativna.

Tandem Viktorija in Mankica Kranjec sta se javnosti prvič predstavili pred dvanajstimi leti. V vseh teh letih je njuno ime vključno z logotipom postalo prepoznavno – bili sta povabljeni k sodelovanju z različnimi trgovinami, galerijami, ateljeji in številnimi domačimi in tujimi mediji. Prisrčno dobrodošli v RoZINKIN svet na www.rozinka.com in Facebook strani www.facebook.com/vila.rozinka.

 VEČ FOTOGRAFIJ
 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________