Prodajno razstavni sejem ARTish v Kinu Šiška

 Bliža se TEŽKO pričakovani prodajno razstavni sejem ARTish v Kinu Šiška! Zabeleži v koledar: NEDELJA, 25. oktober!

Prodajno razstavni sejem ARTish v Kinu Šiška

 
S O D E L U J E JO :

ZhiBows / Hell of a smell / Ninarozina / Blima / PatsyClothing / Poppy Bloom Forever / Kvačka - Unikat / Sonja mixed media / Retro Bjba / Eva Prepeva / Destilator / Urška Habjan Jewellery / CorkArt webshop / OXALIS by LK / SARA KRAŠOVEC / RUBYLU design / ALEFI naravna kozmetika / HOLM / Apicotka / URŠULA OITZL MAGISTER / Zgodbe iz gline / Woohoo / Martinina mašinca / Nora Žica by Mihaela / MuCaMaCa - oblikovanje tekstilij / Mavood, Unikatni leseni izdelki

https://www.kinosiska.si/en/dogodek/artish-2020/

Vstop prost.
Organizacija: ARTish in Kino Šiška.

Drznemo si napovedati še en fantastičen in poseben ARTish dan v Kinu Šiška, nasmejane obraze, obilico kreativnosti ter pozitivne energije. Veseli bomo vašega obiska, saj boste s tem izkazali podporo mnogih umetnikom, ki se trudijo preživljati z lastnim avtorskim delom. Vabimo vas torej na dobro kavo, v izjemno družbo umetnikov, s katerimi lahko poklepetate, podprete njihovo delo z nakupom unikatnih del ali pa se enostavno sprehodite med pisanimi stojnicami, ki vam bodo zagotovo polepšale nedeljski dan.
______

[ Prodajno–razstavni umetniški festival ARTish v spodnjem in zgornjem preddverju Kina Šiška. ]

V nedeljo, 25. oktobra 2020, bodo prostore Kina Šiška že tradicionalno zasedli slovenski oblikovalci unikatnih oblačil, modnih dodatkov, nakita, pa tudi fotografi, slikarji, ilustratorji, keramičarji in ostali umetniki, ki s svojimi deli sporočajo svoje zgodbe in sledijo ustvarjalnemu srcu. Izkoristitezadnjo nedeljo v oktobru, obiščite ustvarjalce in si privoščite kakšno unikatno darilo.

Dogodek bo potekal od 10.00 do 19.00.

________

O ARTishu

ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011 s štiridnevnim festivalom, ki je potekal v zapuščenem podhodu Ajdovščina v Ljubljani. Ekipi ARTisha je na različnih lokacijah (Kino Šiška, atrij ZRC, Gornji trg, Poligon, KUCHA, Pionirski dom, Radovljiška graščina, Kranj, galerija Krpan Cerknica) do sedaj uspelo predstaviti več kot 700 slovenskih in tujih ustvarjalcev, hkrati pa postaviti močno platformo, ki podpira številne ustvarjalce ter s predstavitvami njihovih del širi glas o slovenski ustvarjalnosti tudi izven naših meja. Tako namreč želi združiti umetnike tudi iz daljnih dežel in predstaviti njihove izdelke v Sloveniji, slovenske umetnine pa v drugih državah.

 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________