RAZPIS: ARTISH SHOP GORNJI TRG 2018

 14. aprila na pravljičnem Gornjem trgu v starem jedru Ljubljane odpiramo zunanjo ARTish sezono, kjer bomo vsako soboto vse do konca meseca oktobra!

RAZPIS: ARTISH SHOP GORNJI TRG 2018

 

[ P O Z I V ] - Obveščamo vas, da so odprte PRIJAVE za zunanjo ARTish sezono pod modrim ljubljanskim nebom, na že znani in prelepi lokaciji GORNJI TRG v starem jedru Ljubljane kjer bomo letos VSAKO SOBOTO od 14. aprila dalje pa vse do 27. oktobra, ko zaključimo zunanjo sezono!

Pripravili smo prijazne ARTish pakete, decembrski ARTishani pa prejmete tudi 20% POPUST!

Prijave sprejemamo na mail ARTISH.SI@GMAIL.COM, prav tako smo z veseljem na voljo na vsa ostala vprašanja.

Na ARTish dogodku na Gornjem trgu želimo že SEDMO sezono od meseca aprila do vključno oktobra (skupaj 27 dogodkov) predstavljali številne slovenske in tudi tuji umetnike oz. ustvarjalce, obiskovalci festivala pa se bodo lahko udeleževali brezplačnih delavnic, garantirana pa je tudi nasmejana družba sodelujočih umetnikov. ARTish na Gornjem trgu je zelo pozitivno sprejet tako med obiskovalci prireditve, kot tudi podjetniki, ki imajo poslovne prostore na Gornjem trgu v Ljubljani, hkrati pa je ARTish velika popestritev in dobrodošla oživitev tega dela mesta. Z obiskom festivala smo zadovoljnji in ponosni, da je ARTish postalo prepoznavno ime za umetniški festival, to pa je rezultat dobrega dela, razumevanja sodelujočih, odprtih ušes in pa seveda, velik vložek v promocijo dogodka samega.

ARTish je postal zelo prepoznaven in zaželjen vsako soboto v mesecu, na kar smo zelo ponosni. V lanskem letu nas je obiskalo izjemno veliko število turistov, ki so se tudi vračali saj so vedeli, da smo na Gornjem trgu prisotni vsako soboto. Tedensko prisotnost na Gornjem trgu pa so podprli tudi številni redni obiskovalci ARTisha in pa tudi ARTishani, saj tako vsako soboto oživimo staro jedro Ljubljane in ta del mesta obarvamo z umetniškimi barvami in krasno energijo sodelujočih.

ŠPELA -BOHO- : "ARTish je zame pomemben del umetniške dejavnosti v Ljubljani, saj predstavlja ustvarjalce, ki jih odraža inovativnost. Menim, da je to super praksa, saj se lahko predstavijo umetniki, ki se morda sicer ne bi."

POLONA pražarna kave KOLEKTIV22: "ARTish se mi zdi enkraten dogodek, ki povezuje ljudi, ki si želijo ustvarjati nekaj, kar je boljšega. Nekaj, z malo več duše in osebne note. Sejem, kjer se družimo, kjer si pomagamo, kjer ustvarjamo nova prijateljstva. Pravzaprav je to neka prijetna čajanka za dušo."

SLOVENIKA: "Ustvarjalcem ARTisha čestitamo za idejo, koncept in izvedbo ter seveda za priložnost, da se predstavimo širši javnosti!"

MAJA ZUPAN: "ARTish je čudovit prostor umetniških del, kjer imajo umetniki priložnost se predstaviti javnosti in obiskovalci pa s svojim obiskom ARTisha izkažejo spoštovanje do umetnikov."

CUCKOO CUPS: "Pomeni nama možnost, da se prvič predstaviva našim kupcem v živo, da z njimi poklepetava in dobiva vtis o tem, kako doživljajo naše izdelke takrat, ko jih zagledajo in primejo v roke. Pomeni nama tudi možnost, da spoznava druge slovenske ustvarjalce in z njimi izmenjava izkušnje, morda skleneva kakšna nova sodelovanja. Pomeni nama nov val navdiha in kreativnosti in resnično sva hvaležni organizatorjem, da slovenskim ustvarjalcem ponujajo tako lepo priložnost pokazati obiskovalcem kaj ustvarjamo."

 

SR(e)ČNO!

 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________