Amalu

AMALU – ekološka kolekcija iz srca čiste narave za božansko razvajanje telesa in duše

Amalu


Amalu je prva slovenska 100% naravna in ekološka aroma kozmetika za osebno nego , dobro pučutje in razvajanje duše. Njena ustanoviteljica je Maja Šantl in njena velika ljubezen je aromaterapija, ki je porodila tudi Amalu. Maja se posveča izdelavi presne, ekološke aroma kozmetike in v zadnjem času tudi slastnih presnih aroma prigrizkov. Organizira različne zanimive in praktične delavnice na temo aromaterapije in izdelave naravne aroma kozmetike, za številne medije pa pripravlja prispevke o aromaterapiji in je gostja različnih oddaj, prek katerih osvešča in izobražuje ljudi o aromaterapiji in raznolikih možnostih njene uporabe v vsakdanjem življenju. Je neumorna raziskovalka življenja in različnih duhovnih tradicij, zaljubljena v naravo in vse, kar nam življenje ponuja.

Njena zgodba pa pravi:

»Je dolga, a hkrati kratka. Zapletena, a povsem enostavna. Ko v življenju najdeš tisto, kar počneš s srcem in dušo in to tudi živiš, naenkrat postane vse zelo preprosto. Nič ne rečem, ogromno je dela, a energije vedno dovolj. Kar se je trenutek prej zdelo nedosegljivo, se začne odvijati z vrtoglavo hitrostjo in koščki mozaika počasi kar sami najdejo svoje mesto. Samo dopustiti si moraš sanjati, odpreti svoje srce in poslušati svoj notranji glas.

V moje življenje so se pred leti »povabile« zdravilne rastline in na tečajih zeliščarstva sem začela podrobneje spoznavati njihovo neverjetno in čudovito moč. Kmalu so postale čista fascinacija. Nato se je »zgodil« Belize, kjer sem imela srečo spoznati domačina in zdravilko, ki sta me ponesla v svet majevskih zdravilnih rastlin in njihove mnogotere uporabe. Tam me je moč narave popolnoma in do konca prevzela.

Znanje in izkušnje so se začele nabirati, a prišle so tudi druge ideje. Tik pred realizacijo ene od njih pa mi je pot prekrižala Indija. Mati miru, modrosti in navdiha. Po vrnitvi nič več ni bilo tako, kot je bilo. Naenkrat sem se znašla v skrivnostnem vrtincu aromaterapije, ki mi je odprla vrata v svet opojnih eteričnih olj, osnovnih olj in hidrolatov ter njihovega neverjetnega delovanja. Takrat sem vedela, da poti nazaj ni več.

V tistem obdobju sem hkrati začela ugotavljati, da tudi med ekološko kozmetiko težko najdeš izdelke, v katerih ne bi bilo vsaj nekaj sestavin, ki jih kot laik brez kemijske izobrazbe ne moreš poznati in razumeti in torej ne moreš prav zares vedeti, kaj je v njih. In puf, porodila se je ideja za AMALU: ustvariti 100% ekološko, presno in vegansko kozmetiko, narejeno izključno iz naravnih, rastlinskih sestavin, ki jih lahko razume vsak. Ekološko kozmetiko iz srca čiste narave, prijazno ljudem, živalim in okolju.«

FOTOGALERIJA

www.amalu.si
https://www.facebook.com/amalu.si

 

ARTish v Centru ROG, Ljubljana
s
obota, 11. november 2023 / 11.00 - 19.00

prijave: ZAKLJUČENE
___________________________

ARTish v Mariboru #2, Vetrinjski dvor
sobota, 25. november 2023 / 11.00 - 18.00
nedelja, 26. november 2023 / 11.00 - 18.00

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 30. oktober 2023
___________________________

ARTish v Švicariji #2, Ljubljana
nedelja, 3. december 2023 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 5. november 2023

___________________________

Božični ARTish v centru ROG, Ljubljana
četrtek, 14. december 2023 / 15.00 - 20.00
petek, 15. decemver 2023 / 15.00 - 20.00
sobota, 16. december 2023 / 11.00 - 19.00

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 12. november 2023

___________________________

Zaključni ARTish v Radovljiški graščini, Radovljica
nedelja, 17. december 2023 / 11.00 - 19.00

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 10. november 2023

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 17:00 do 19:00

____________ 

NAJ SPREGOVORI USTVARJALNOST!

#ARTISHFAMILIJA