BB Koledarček

 BB Koledarček je oblikovan tako, da ima vsak mesec svojo temo, na posamezne dneve pa uporabnika navdihuje z mislimi na to temo, vprašanji, izzivi in namigi za knjige, filme, izlete in druge aktivnosti.

BB Koledarček

 
O BB KOLEDARČKU

Pred tremi leti se nam je v BB Svetovanju prvič porodila ideja o koledarčku, rokovniku, v katerega bi beležili mnogo več kot le sestanke, obveznosti in rojstne dneve bližnjih. Želeli smo ustvariti koledarček, ki bi bil uporabnikov osebni sopotnik, ki bi ga navdihoval, zabaval, kratkočasil in spodbujal k osebni rasti – biti in postati vsak dan najboljša verzija samega sebe. Tako vam ponosno predstavljamo že tretji BB koledarček, ki letos nosi naslov Skupaj.

BB Koledarček je oblikovan tako, da ima vsak mesec svojo temo, na posamezne dneve pa uporabnika navdihuje z mislimi na to temo, vprašanji, izzivi in namigi za knjige, filme, izlete in druge aktivnosti. Tako BB koledarček uporabnika spodbuja k razmišljanju o pomembnih temah, ga spodbuja k dialogu z drugimi, ga navdihuje, kratkočasi in zabava. Vsakemu mesecu v BB koledarčku 2017 sledi refleksija meseca, kamor si lahko posameznik napiše kaj pomembnega se mu je zgodilo, kakšne uvide je doživel in kaj še potrebuje za naprej, nazadnje pa še refleksija celotnega leta. Naslovu primerno si želimo, da to leto čim večkrat preživimo 'skupaj'. Zato nas letošnji BB koledarček nagovarja k delovanju v dobro ne le sebe, družine, prijateljev, sodelavcev in drugih, temveč tudi k skrbi za širšo skup(aj)nost.

O USTVARJALKAH IN BB SVETOVANJU

V BB Svetovanju se že 16 let ukvarjamo z razvojem potencialov posameznikov, timov in podjetij. Na temelju lastnega BB modela preobrazbe podjetja sodelujemo s podjetji, timi in posamezniki, ki želijo skupaj z nami na pot do 'Biti Boljši'.

Del te poti je tudi BB koledarček. Prvi je nastal na pobudo Ksenije Špiler Božič z željo ustvariti podporo posameznikom na njihovi vsakdanji poti, hkrati pa izraziti BB kreativnost in drugačnost. Ksenijino idejo sta v prvi BB koledarček 2015: V gibanju prelili Iva Božič in Uršula Butkovič. Od prvotne ideje, da gre za darilo in podporo našim partnerjem, so nas prav njihovi odzivi opogumili, da BB koledarček ustvarjamo še naprej in za širši krog posameznikov.

Od prvega BB koledarčka naprej v BB ekipi zanj skrbita Uršula Butkovič in Simona Stavanja Zadnik. Ustvarjalno in izzivalno vse ideje, misli in zabavo prelijeta v izdelek, ki naj bo uporaben, izzivalen in zabaven za vse vas. Da je BB koledarček tudi vizualno privlačen pa vsako leto poskrbi Sabina Vrhovnik Špiler, kreativna direktorica podjetja Fronta d.o.o.

FOTOGALERIJA

 

 

ARTish v Centru ROG, Ljubljana
s
obota, 11. november 2023 / 11.00 - 19.00

prijave: ZAKLJUČENE
___________________________

ARTish v Mariboru #2, Vetrinjski dvor
sobota, 25. november 2023 / 11.00 - 18.00
nedelja, 26. november 2023 / 11.00 - 18.00

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 30. oktober 2023
___________________________

ARTish v Švicariji #2, Ljubljana
nedelja, 3. december 2023 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 5. november 2023

___________________________

Božični ARTish v centru ROG, Ljubljana
četrtek, 14. december 2023 / 15.00 - 20.00
petek, 15. decemver 2023 / 15.00 - 20.00
sobota, 16. december 2023 / 11.00 - 19.00

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 12. november 2023

___________________________

Zaključni ARTish v Radovljiški graščini, Radovljica
nedelja, 17. december 2023 / 11.00 - 19.00

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 10. november 2023

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 17:00 do 19:00

____________ 

NAJ SPREGOVORI USTVARJALNOST!

#ARTISHFAMILIJA