KODA 386

Koda 386 na Tavčarjevi ulici je ljubljanski butik, kjer svojo ljubezen do mode združujejo Matevž, Sanja in Nina, ki ustvarjajo pravo “Made in Slovenia” modo.

KODA 386


Koda 386 je natanko tisto, kar iščete, ko želite biti korak pred vsemi in ko hoče...te svoj individualni modni slog izraziti na način, ki bo New York in Pariz preslikal tudi na ljubljanske ulice.

Ana Lazovski
Naglavno okrasje na meji med neminljivo umetniškim in trendovsko modernim. Ustvarja za tiste, ki upajo, a se hkrati tudi dobro poznajo. Za sedem dni v tednu, v geometrijskih oblikah, ki so izhodišče njenih inspiracij in ji omogočajo transformacijo novih form in dimenzij. Sofisticiranost, jedro oblikovanja Ane Lazovski, združuje prefinjene materiale, s prepoznavnim čutom za estetiko, ki moč, samozavest in drznost poveže v smiselno celoto.

M*Faganel – Matevz Faganel
Znamka oblikovalca Matevža Faganela je prepoznavna po dovršenih krojih, minimalističnem pristopu in ženstvenosti. Njegova ženska je zapeljivka. Ženska z močnim karakterjem. Spogledljivka. Svetovljanka. Ženska, ki je hkrati močna in krhka, fatalna in sramežljiva. Tista, ki točno ve kam gre in kaj hoče. Skrivnostna in nepozabljiva.

Firma by Sanja Grcić
Politicaly noncorrect, nontrendy pop, postcommunist global, worldy East European, urban bohemian, street couture, colourful black – for new world order adventurers.

Nina Šušnjara
Nina se rada pri svojem oblikovanju navdihuje nad 70imi leti, urbanostjo in subkulturami. Naravnost obožuje dive iz tistih časov, ki po njenem mnenju na popoln način zajemale eleganco, ženstvenost in seksapil

Sara Pirc
Sivkine dišave, ki jih izdeluje Sara, prihajajo z gričev Hvara. Ročno žete in pripravljene dišavne vrečke sproščajo pomirjajočo aromo naravne sivke. Uporabne so tako za vzdušje v prostoru, kot za dišavljenje notranjosti torbic, avta itd.

Tina Jereb
Hand-made mila s primorsko strastjo, ki jih izdeluje Tina, so 100% naravna in vsebujejo različne arome in elemente, ki ugodno vplivajo tako na počutje, kot tudi na kožo.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

www.koda386.com

 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________