La Popsi

POPSI so ročno izdelane sladoledne lučke odličnih okusov in skrbno izbranih sestavin, primerne tako za otroke kot odrasle. 

La Popsi

 
Sezonsko sadje odkupiva od okoliških pridelovalcev, ker želiva le najboljšo kakovost. Uporabiva samo popolnoma sveže sadje, lučkam ne dodajava konzervansov in umetnih barvil. Večina sadnih lučk je brez dodanega sladkorja. To pomeni, da je sadje prvič zamrznjeno, ko nastane POPSI. Uporabiva hitro zamrznitev, da se ohrani čim več okusa in hranil. V najini ponudbi pa se najde tudi kavna lučka, Ta'Sladka čokoladna lučka, alkoholna lučka Popsi Mojito itn. Res sva z ljubeznijo poskrbeli, da bodo najini okusi prebudili vaše brbončice.

Najina zgodba

»Zgodba o prijateljstvu je taka, sladko-grenka kot življenje je, lepih je trenutkov polna vsaka, le lepi naj se vtisnejo v srce. Pesmi smo delili si in sanje, lepe sanje ceste in nebo, le prjatli so verjeli vanje, da nekoč se uresničijo.«

Najino zgodbo bi lahko na kratko opisali z začetkom znane slovenske pesmi o prijateljstvu, temu prijateljstvu bi lahko rekli kar sestrska vez. Večino življenja sva preživeli ena poleg druge tudi dobesedno, živeli sva namreč v isti ulici. Že takrat sva bili neločljivi in tako sva tudi odrasli v nerazdružljivi najstnici, to pa se ni spremenilo niti ob selitvi Neže v tujino. Imeli sva sanje ... ogromno sanj in idej, pomembno pa nama je bilo le eno, da bova nekoč nekaj počeli skupaj z veseljem in srcem ter v tem uspeli.

In kot naročeno sva obe v istem letu postali mamici. Vedno sva ne glede na časovni zamik in vse obveznosti našli čas, da sva ure in ure negovali najino »sestrsko« vez (moški bi rekli, da sva vrteli jezik v neskončnost). In tako se je zgodilo ... iz popolnoma vsakdanjega pogovora kaj ponuditi najinim malim nadobudnežem namesto sladkarij in sladkih pijač. Kot večina mamic sva tudi midve želeli vsaj na začetku življenja najinim malčkom ponuditi karseda zdrave obroke brez sladkorja. Ker je bilo poletje in so se temperature povzpele v višave sva prišli na idejo o sadni lučki. Tako imenovani popsicles v Ameriki in po svetu niso nikakršna redkost in jih lahko dobiš tudi na ulici. Zato sva se lotili eksperimentiranja in vse skupaj je kar hitro preseglo najina pričakovanja. Lučke Popsi so kar izginjale iz domačih zmrzovalnikov. Ker pa priznava, da se LUČKE BREZ SLABE VESTI ne bi branili niti sami na plaži ali pa med službeno malico, sva se odločili, da bo prav to najina prava ideja in poslovna priložnost. Le kaj je lahko boljšega kot skrbno zamrznjeno sadje na palčki?

Vse je narejeno s srcem, ljubeznijo in željo ponuditi vam zgolj najboljše, zato upava, da boste tudi vi del najine zgodbe o uspehu in prijateljstvu.

www.lapopsi.com

FOTOGALERIJA IZDELKOV

 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________