Natalie design

Unikatni pet izdelki. . .

Natalie design


Nataša Belcijan je po nekaj letih dela v dekoraciji in modnem svetovanju začela razmišljati , da sama ustvari nekaj uporabnega in obenem modnega, saj na trgu ni bilo mogoče dobiti lepih, kvalitetnih in cenovno sprejemljivih modnih ovratnic za pse.

Svojo strast do mode je povezala z ljubeznijo do kužkov in tako na slovenski trg lansirala linijo Unikatnih pet izdelkov. Kolekcijo Glam za mini kuzke z maxi stilom je predstavila s kolegico oblikovalko na modni reviji v Cveličarni septembra 2011.
Nataša ima doma tri kužkice, ki so njen navdih, saj so prav one male muze zaradi katerih je začela ustvarjati unikatke. Prijateljice so bile navdušene nad videnim in so jo prosile naj naredi tudi kakšne modne dodatke ali torbice, ki se bodo tematsko vezale na ljubke pasje ovratnice.

Tako se je odločila, da nadgradi modne dodatke za kužke tudi z damskimi torbicami.

O kolekcij torbic
Navdih drummer kolekcije-okroglih torbic je bil kar njen mož, ki je bobnar. Fi torbic je povzet po 14-colski čineli. V krogu se prepletata moški in ženski koncept. Vsaka torbica ima dodano osebno noto, na primer sredino torbice krasi čipka, pentljica ali krog z resami.

»Krog sem izbrala, ker je simbol neskončnosti, je lik brez ostrih vogalov.Deluje mehko, vendar ima pečat samosvojosti in drugačnosti... Ker so kužki moja prva ljubezen sem se poigrala na isto temo torbic tudi z ovratnicami in modnimi dodatki...tako se lepo tematsko navezuje celotna kolekcija.«

www.nataliedesign.si
 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________