PATRICIA PIE & B REFLECTION

Za skrivnostnim imenom PATRICIA PIE se pojavita dve oblikovalki Barbara in Karmen, ki sta svoje bogate izkušnje in znanja združili v pisano paleto oblačil.

PATRICIA PIE & B REFLECTION


B in K sta se srečali pred dobrim desetletjem na tekstilni fakulteti v Mariboru. Do nedavnega sta oblikovalki delovali ločeno in pridobivali na različne načine bogate izkušnje v modni industriji. Zaradi podobnih ambicij in okusa, sta že od nekdaj težili k skupni blagovni znamki, v kateri bi združili kreativnost in talent. Konec leta 2014 se je Patricia Pie prvič pojavila na Facebooku. Več o kolekciji pa je na enem mestu možno občudovati na www.patriciapie.com.

PATRICIA PIE predstavlja zelo nosljive kolekcije, ki spremljajo svetovne trende. Prav tako ni ozko usmerjena samo na ženske, ampak je vse možno dobiti tako za moške, ženkse in otroke.

PATRICIA je vesela, pozitivna oseba, ki uživa svoje življenje. Ni je strah poskušati novih modnih trendov, pisanih barv in pestrih vzorcev združenih z raznolikimi materiali in udobnimi kroji. Za imenom PIE se skriva sopomenka: Pita. Vsi od nas smo si kdaj v življenju polepšali trenutek z kakšnim okusom pite? Življenje si je enostavno potrebno posladkati ;)
Za vsak kos oblačila Patricie Pie so skrbno izbrani materiali in barve. dodatno unikatnost daje izdelkom tudi tisk (sitotisk) v primernih barvah. Na izbranih izdelkih je možno občudovati ilustracije Karmen.

Za ženske, ki se rade okitijo, je Patricia Pie s pomožjo B- Reflection pripravila unikaten nakit, ki je izdelan iz ostankov celotne kolekcije. torej recikliran nakit v modernih oblikah in primeren za veliko različnih priložnosti.

Izdelke Patricie Pie je možno naročiti na FB strani ali preko kontaktnega obrazca na www.patriciapie.com ! Kot se spodobi za unikatne izdelke je vsak izdelek količinsko omejen.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________