Zelolepo

Za Editto je Zelolepo umetniški izraz, v katerega vtke, vplete, všije, potiska svoje zaznave in dojemanja, ko spozna naročnika.

Zelolepo

Blagovna znamka Zelolepo v letu 2011 že deseto leto utira svoje smernice na slovenskem tržišču. V teh letih je znamka pod okriljem oblikovalke  Editte Zelolepo, razvila in se  usidrala v zavest kupcev, kot znamka barvitih, črtastih, resastih, patchwork unikatnih izdelkov, med katere sodijo torbice, pasovi, denarnice, copati…

Izdelki, ki nastanejo izpod olfa noža, ki ga vihtijo Edittine roke in usnjenih kož, so namenjeni vsem, ki vedo, kaj pomeni izvirnost, drugačnost, unikatnost, vsem, ki vedo, da izdelek nastaja samo zanje in da je izdelek proces in plod ustvarjalne poti oblikovalke. Vsak izdelek je individualni proces za vsakega naročnika posebej.

Zelolepo je ujet med čarobnost in pravljičnost barvnih harmonij, kontrastov, struktur, tekstur in oblik. Za Editto je Zelolepo umetniški izraz, v katerega vtke, vplete, všije, potiska svoje zaznave in dojemanja, ko spozna naročnika. Vsak izdelek je izdelan s pozornostjo iz izbranih materialov, z  doživljenjsko  garancijo, z velikim občutkom za barvno harmonijo in natančno izdelavo. Za unikatno torbo Editta porabi od začetka ustvarjalnega procesa in do konca, ko je izdelek postavljen na »čakalno« polico, več ur, tudi do 30 ur, odvisno od zahtevnosti izdelka. V notranjosti unikatnih torbic so usnjene podloge, kar še poudari kvaliteto izdelka. Izdelki Zelolepo so za ljudi, ki si v življenju želijo tisto več, tisto čemu rečemo ujeti trenutek.

FOTOGALERIJA IZDELKOV ZELOLEPO

www.zelolepo.com

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________