ARTish #19 - Gornji trg, Ljubljana

  Gornji trg v stari Ljubljani poleti znova žari v pisanih barvah. Zadnjo soboto v mesecu se ustvarjalski festival ARTish že drugo leto predstavlja na prostem, na čudovitem Gornjem trgu v samem središču Ljubljane.

ARTish #19 - Gornji trg, Ljubljana


Obiskovalce tam s prodajno razstavo raznolikih umetniških del, ustvarjalnimi delavnicami in izmenjavo oblačil razveseljuje vsako zadnjo soboto v mesecu, do vključno septembra.

Zadnjo soboto v juliju (27. 7.) bo ARTish znova popestril poletno dogajanje na Gornjem trgu, kjer bodo gostitelji ARTishani, avtorji unikatnih ročnih del iz Slovenije in tujine, obiskovalcem in mimoidočim predstavili in prodajali svoja dela.

Z nami bo tokrat Društvo za pomoč Hrtom v Stiski! – Hrtji svet Slovenije, potekala bo izmenjava rabljenih oblačil, pa tudi brezplačne delavnice za otroke in malo večje otroke po srcu. Poskrbljeno pa bo še za kakšno prijetno presenečenje.

ARTish ni navadna art tržnica. ARTish je prostor, kjer lahko izveste zgodbe številnih ustvarjalcev, tako iz Slovenije, kot drugih bližnjih sosed, ki vam lahko povedo mnogo več o tem, kako živeti in se skušati preživljati z umetnostjo. ARTish je malo pisano mesto, kjer se lahko napolnite s pozitivno energijo sodelujočih in obiskovalcev. Mesto, kjer prevladuje ljubezen do svojega dela. In do drugih.

ARTish na Gornjem trgu podpira Turizem Ljubljana.

Vabljeni!
VSTOP JE PROST!
KDAJ? sobota, 27. 7., od 9.00 do 19.00
KJE? Gornji trg, središče Ljubljane
 

FOTOGRAFIJE IRENA HERAK

ARTish SEZONA 2019

ZIMSKA SEZONA

-> sobota 16.11. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00

BOŽIČNI ARTish

-> petek 20.12 / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
-> sobota 21.12. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
 
-> nedelja 22.12. / RADOVLJIŠKA GRAŠČINA Radovljica / 10:00 - 18.00
 
* * * * *
 
PRIJAVE / INFO : artish.si@gmail.com