NOVOLETNI ARTish v atriju ZRC

Pred vrati je NovoLetni ARTish v atriju ZRC na Novem trgu v centru Ljubljane! Dobrodošli med 28. in 30. decembrom v atriju ZRC, LP bar, le streljaj od vsakoletnega prazničnega sejma na Bregu v Ljubljani, kjer se bodo še zadnjič letos predstavljali številni umetniki, dizajnerji, rokodelci, ustvarjalci!

NOVOLETNI ARTish v atriju ZRC

 
Edinstveni sejem ARTish bo razveseljeval tudi v zadnjih dneh iztekajočega se letošnjega leta in prepričani smo, da boste lahko pri njih izbrali posebna in unikatna darila za svoje ljube in tudi za sebe ter tako podprli pridne in nadarjene roke ARTishanov!

SODELUJEJO:
TRICIKEL // ELFINA TINA // LESEM // ATELJE MALI // PODOBE - ERIKA Č. JUG // UNIKATNI NAKIT ANA BUČAR // BELO BY SONJA RAVBAR // VERONIKA POTOČNIK // MOJE SONCE // 4KIDS AND US // IDRIAMANT // QUICKSHOELACE // UNIKATNI LESENI GLAVNIKI LESTETICA // PARAROK // FABRICA & AH // KAAT BAGS // ANAESKERAMIK // KVAČKA UNIKAT // KARMEN KOREN - REINKARMIKA // HERBIKA - TELEŠČKU PRIJAZNA HRANA // IZDELKI AZILANTK IN PROSILK ZA AZIL "NO BORDER CRAFT // KATJUNI // MARINA HROVATIN - GLEDALIŠČE FRU FRU // FRŽEK // ČIPKE MIKA-CENKA // NIŠA FUD // PATSY // LOVE GLOVES

Izbirali boste lahko med edinstvenimi in unikatnimi modnimi oblačili in modnimi dodatki, trendovskimi torbami iz recikliranega materiala, takšnim in drugačnim nakitom (tudi iz žlahtnih kovih in dragih kamnov), dodatki za dom, ilustracijami in grafikami, unikatnimi glavniki izdelanimi iz slovenskega lesa, pravo čipko, sladkali se boste z domačim medom in dišečimi toplimi pitami, na voljo bodo tudi modne vezalke, ki jih ni potrebno zavezati, pletene tople kape, sodelovale pa bodo tudi azilantke iz azilnih domov na Viču in Logatcu ter prosilke za azil, ki živijo v Ljubljani.

VABLJENI VSI, KI PRISEGATE NA EDINSTVENOST IN PODPIRATE PRIDNE ROKE NAŠIH ARTISHANOV.

www.artish.si
FB: www.facebook.com/pg/ARTishSLO
Instagram: www.instagram.com/artish_slovenia

 

 

ARTish SEZONA 2019

ZIMSKA SEZONA

-> sobota 16.11. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00

BOŽIČNI ARTish

-> petek 20.12 / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
-> sobota 21.12. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
 
-> nedelja 22.12. / RADOVLJIŠKA GRAŠČINA Radovljica / 10:00 - 18.00
 
* * * * *
 
PRIJAVE / INFO : artish.si@gmail.com