Miklavžev ARTish v KUCHI

V decembru ARTish SHOP selimo na dve popolnoma novi lokaciji: KUCHA (Bežigrad) in PIONIRSKI DOM (Komenskega 9)! 

Miklavžev ARTish v KUCHI


* * * * KUPUJMO NAJLEPŠA DARILA OD SLOVENSKIH USTVARJALCEV IN PODPIRAJMO NJIHOVO DELO! * * * *
Povabljeni v čudovito družbo mnogih umetnikov in ustvarjalcev / ARTishanov!

V četrtek, 6. decembra, se ARTishani predstavljamo v čudovitih prostorih KUCHA za Bežigradom!

SODELUJOČI:

Alja Kump Jewellery - Alja Kump * Cup of Tea * Patsy - Patsy.si * Evina Unikatnica * Gina's Pretty Stuff * Nasmeh Narave/Nature's Smile * Cuckoo cups * Katjuni * Pirate Piška - Tjaša Piška * KlarArt - dizajn in unikatna darila * JNŽ CERAMICS * Čarovniška zanka - ročna dela * Moja Ovčka - Tjaša Šporar * Orgone Art - Natasa Sustarsic * Kvačka - Unikat - Lidija Gergek * Catninas Jewelry (Unikatni nakit) * Moje Sonce * Organized - Matic Benet * @LOOPART * Simon Orgoni * Ti&Ti Design * No-Border Craft * ARTBYADELA - Adelamilica Mis * Krsnichka Bags * HOLM * D.IVA * Simona Androjna - NATURE FINGERPRINTS

* * * *
BREZPLAČNA DELAVNICA: Skupina No Border Craft, ki vključuje prosilke za azil in azilantke, bo vodila delavnico kvačkanja ličnih in uporabnih koškov iz bombažnih trakov. Izdelava je preprosta in hitro priučljiva. Popolne začetnice ali začetniki bodo lahko nadaljevali že pripravljeno osnovo. Zaželeno je, da zainteresirane_i na delavnico prinesejo kvačko št. 10.
* * * *

PRIJAVE ZA ARTish DOGODEK v KUCHI so ZAPRTE!

* * * *
Restavracija Kucha je več kot le restavracija, pravijo ustanovitelji. Je produkt skupnega dela Inštituta Surf in pa humanitarne organizacije Food for life. Zaposleni si želijo vnesti odgovorne in kakovostne vsebine v vsakdanje življenje in tako kakovost življenja vzdigniti na višjo raven. Želijo, da se kot družba začnemo zavedati in postanemo odgovorni. Do okolja v katerem živimo in do samega sebe. Projekt KUCHA ČASTI To je socialno-kulinarični koncept, ki so v Kuchi ga snovali skupaj s humanitarnim društvom Hrana za življenje (HZŽ), katerih poslanstvo je pravično nahraniti svetovno prebivalstvo. Iz sredstev zbranih na dogodkih bo ekipa pripravila obroke, ki jih bodo nato HZŽ-jevci razvozili socialno ogroženim družinam in posameznikom v Ljubljani in okolici.

Poleg restavracije se nahaja čudovita GALERIJA, kjer bomo razstavljali ARTishani, zraven pa je tudi dodaten prostor, kjer se lahko izvaja delavnice za obiskovalce!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/kuchamadre/

Ljubljana In Your Pocket City Guide​ https://www.inyourpocket.com/ljubljana/artish_75320f
 

ARTish SEZONA 2019

ZIMSKA SEZONA

-> sobota 16.11. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00

BOŽIČNI ARTish

-> petek 20.12 / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
-> sobota 21.12. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
 
-> nedelja 22.12. / RADOVLJIŠKA GRAŠČINA Radovljica / 10:00 - 18.00
 
* * * * *
 
PRIJAVE / INFO : artish.si@gmail.com