ARTish #32 - še zadnjič letos pod modro nebo

V kolikor ste nas zamudili zadnjo avgustovsko soboto, vam ponujamo še eno možnost v mesecu septembru.

ARTish #32 - še zadnjič letos pod modro nebo


V soboto, 20.9., ARTishani še zadnjič letos okupiramo Gornji trg v starem jedru Ljubljane.

V pisani ARTish dnevni sobi se bo tudi tokrat štrikalo, kvačkalo, šivalo, risalo, rezljalo iz lesa in še in še. Napovedujemo toplo jesensko sonce, nasmejane obraze in obilico kreativnosti ter pozitivne energije!

Z nami bosta tudi Zavod LU - Love is Universal, s pomočjo katerih že od vsega začetka zbiramo sredstva za ljudi potrebne pomoči ter Tri Sestre, ki bodo poskrbele tudi za brezplačne delavnice za vaše malčke.

Na septembrski stojnici Zavoda LU bo ponovno potekalo zbiranje sredstev za otroke, ki bodo prišli iz vsem dobro poznanega in grozovitega vojnega področja Gaze na fizično rehabilitacijo v Center Soča v Ljubljani. Gre za otroke, ki so izpostavljeni stalnemu nasilju in nemirom in so večinoma brez družin. Otroci potrebujejo marsikaj, še najbolj pa mir in ljubezen.

Popestrite si jesensko soboto z družbo številnih slovenskih (in tujih) ustvarjalcev, polepšajte si dom s katerim izmed njihovih unikatnih lepot, obogatite omaro s kakšnim novim oblačilom ali pa se enostavno sprehodite skozi ARTish pisano dnevno sobo v starem delju Ljubljane in že s samim obiskom naših umetnikov izkažite spoštovanje in podporo njihovemu trdemu delu.

Prepričani smo, da vam ne bo žal.

SReČNO!

www.artish.si

ARTish SEZONA 2019

ZIMSKA SEZONA

-> sobota 16.11. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00

BOŽIČNI ARTish

-> petek 20.12 / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
-> sobota 21.12. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
 
-> nedelja 22.12. / RADOVLJIŠKA GRAŠČINA Radovljica / 10:00 - 18.00
 
* * * * *
 
PRIJAVE / INFO : artish.si@gmail.com