Junijski ARTish na Gornjem trgu

[ p o V A B L J E N I ] - naslednji ARTish se bo zgodil zadnjo junijsko soboto (25.6.) na Gornjem trgu v starem delu Ljubjane.  

Junijski ARTish na Gornjem trgu

Prijave sprejemamo do vključno 20.6. na mail artish.si@gmail.com ali artish.prijava@gmail.com.

ZAKAJ na ARTish?
Z omogočanjem in spodbujanjem številnih umetnikov / ustvarjalcev ter tudi obiskovalcev ARTisha postavljamo Zeleno prestolnico na evropski zemljevid prepoznavnih art tržnic, ki umetnikom in obiskovalcem omogoča vpogled v kvalitetno ustvarjanje. ARTis skuša nadgraditi obstoječno mestno identiteto, ki je na podričju kulture in umetnosti zelo cenjena, tako v Sloveniji kot tudi tujini.

ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011, s štiri dnevnim dogajanjem. Od tega dne dalje s festivalom ARTish nadaljujemo s svojim poslanstvom, da vsako zadnjo soboto v mesecu postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki umetnost vsakodnevno živijo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu.

ARTish je enkratna priložnost, da umetniki / ustvarjalci / kraftarji predstavite svoja unikatna dela širši publiki, povabite svoje stranke, prijatelje, se podružite z ostalimi sotrpini in dan preživite v krasni družbi krasnih in kreativnih ljudi! Mi poskrbimo za odlično organizacijo in komunikacijo, dobro promocijo vsakega sodelujočega posebej, vsak dogodek ovekovečimo s fotografijami, ki jih sodelujoči lahko uporabijo v lastne promocijske namene, tudi svetujemo, v kolikor je potreba in pa povežemo z mediji in ostalimi, ki se obrnejo na nas z željo po kontaktiranju določenega ARTishana.

ČASOVNICA ARTish srečanj pod modrim nebom:
JUNIJ -> SOBOTA, 25.6. (GORNJI TRG)

JULIJ -> PETEK, 1.7. (BREG) + SOBOTA, 30.7. (GORNJI TRG)

AVGUST -> PETEK, 5.8. (BREG) + SOBOTA, 20.8. (GORNJI TRG)

SEPTEMBER -> PETEK, 2.9. (BREG) + SOBOTA, 24.9. (GORNJI TRG)

OKTOBER -> PETEK, 7.10. (BREG)

ARTish NA GORNJEM TRGU IN BREGU PODPIRA TUDI TURIZEM LJUBLJANA.

SReČNO!

fotografije ARTish

ARTish SEZONA 2019

ZIMSKA SEZONA

-> sobota 16.11. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00

BOŽIČNI ARTish

-> petek 20.12 / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
-> sobota 21.12. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
 
-> nedelja 22.12. / RADOVLJIŠKA GRAŠČINA Radovljica / 10:00 - 18.00
 
* * * * *
 
PRIJAVE / INFO : artish.si@gmail.com