ARTish #21 - Gornji trg, Ljubljana

Predzadnjo septembrsko soboto (21.9.) lahko pisano dnevno sobo ARTish še zadnjič letos obiščete na Gornjem trgu v stari Ljubljani, od oktobra dalje pa se četica slovenskih (in vedno več tujih) ustvarjalcev unikatnih izdelkov ponovno seli v Kino Šiška oz v čudoviti atrij ZRC SAZU.

ARTish #21 - Gornji trg, Ljubljana


V objemu čudovitih jesenskih barv in pisanih unikatnih del bo tako tudi predzadnjo septembrsko soboto Gornji trg v Ljubljani pokal po kreativnih šivih.

Poleg obiska številnih stojnic, kjer si lahko privoščite res nekaj lepega in unikatnega, se lahko udeležite brezplačnih ARTish delavnic, izmenjate stara oblačila, poklepetate z ARTishani ali pa posedite v bližnji kavarni in se enostavno prepustite pisanemu veselju, ki ga vsako zadnjo soboto v mesecu prinese prodajno-razstavni ustvarjalski festival ARTish.

ARTish ni navadna art tržnica. ARTish je prostor, kjer lahko izveste zgodbe številnih ustvarjalcev, tako iz Slovenije, kot drugih bližnjih sosed, ki vam lahko povedo mnogo več o tem, kako živeti in se skušati preživljati z umetnostjo. ARTish je malo pisano mesto, kjer se lahko napolnite s pozitivno energijo sodelujočih in obiskovalcev. Mesto, kjer prevladuje ljubezen do svojega dela. In do drugih.

ARTish na Gornjem trgu podpira Turizem Ljubljana.

Vabljeni!
VSTOP JE PROST!

www.artish.si

KDAJ? sobota, 21. september od 9.00 do 19.00
KJE? Gornji trg, središče Ljubljane

foto Tamara Bizjak

ZUNANJA SEZONA 2018
LOKACIJA: GORNJI TRG LJUBLJANA 

TERMINI: 
JUNIJ 2., 9., 16., 23., 30.6. 
JULIJ 7., 14., 21., 28.7. 
AVGUST 4., 11., 18.
SEPTEMBER 1., 8., 15., 29.9. 
OKTOBER 6., 13., 20., 27.10. 
 
DODATNI PROJEKTI
17. maj - URBANI UTRIP / pred hotelom PARK v Ljubljani
15. in 16. junij - FUKsi festival / TOBAČNA 
30. junij - ARTish na JAZZ bazarju
 
PRIJAVE: artish.si@gmail.com