ARTish #31 – zadnja avgustovska sobota je ARTish sobota

Za prijetno poletno dogajanje v starem jedru Ljubljane bomo zadnjo avgustovsko soboto, 30.8., med 9.00 in 21.00, poskrbeli tudi številni umetniki in ustvarjalci različnih unikatnih izdelkov.

ARTish #31 – zadnja avgustovska sobota je ARTish sobota


Letošnjega poletja še nismo popolnoma okusili v tistem pravem, poletnem duhu. Zdi se, da nam je bolj kot ne naklonjeno monsunsko poletje. A vseeno se nadejamo, da nam bo zadnja počitniška sobota bolj naklonjena in da bomo lahko skupaj s številnimi ARTishani Gornji trg v samem srcu Ljubljane ponovno obarvali v umetniške barve vse do večernih ur. Tokrat do 21.00.

Staro mesto jedro ljube Ljubljane bo na ARTish soboto oživelo s pomočjo številnih slovenskih (in tujih) umetnikov in ustvarjalcev, stojnice se bodo šibile pod številnimi unikatnimi izdelki in prepričani smo, da boste tudi tokrat našli nekaj zase. Naj bo to kos unikatnega oblačila, nakita, ročno izdelanega zvezka za vašega šolarja, morebiti ste si omislili poseben dodatek za vaš dom in ga še vedno niste našli.... Lahko pa samo posedite ob vodnjaku z najljubšo knjigo v roki in enostavno samo ste v naši družbi.

Vabljeni v našo družbo, kjer vam garantiramo, da domov ne boste odšli praznih rok, definitivno pa boste ARTish prizorišče zapustili tudi z velikim nasmehom na vašem obrazu.
Se vidimo torej zadnjo avgustovsko soboto, 30.8., na Gornjem trgu, v stari Ljubljani v pisani umetniški dnevni sobi na prostem.

www.artish.si
www.facebook.com/ARTishSLO
 

ARTish SEZONA 2019

ZIMSKA SEZONA

-> sobota 16.11. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00

BOŽIČNI ARTish

-> petek 20.12 / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
-> sobota 21.12. / KUCHA (Bežigrad) / 10:00 - 19.00
 
-> nedelja 22.12. / RADOVLJIŠKA GRAŠČINA Radovljica / 10:00 - 18.00
 
* * * * *
 
PRIJAVE / INFO : artish.si@gmail.com