ARTish #34 – Po letu dni se vračamo v Kino Šiška!

Razstavno prodajni umetniški festival, ki postaja vedno bolj prepoznaven tudi izven slovenskih art / craft meja, se po dobrem letu dni vrača v priljubljen Kino Šiška v Ljubljani.

ARTish #34 – Po letu dni se vračamo v Kino Šiška!


Zadnjo novembrsko soboto (29.11. >> med 10.00 in 18.00) bodo prostore edinega slovenskega hrama kulture zasedli kvalitetni slovenski in tuji oblikovalci unikatnih oblačil, modnih dodatkov, nakita, pa tudi fotografi, slikarji, keramičarji in ostali umetniki, ki s svojimi umetniškimi in unikatnimi deli sporočajo svoje življenjske zgodbe in zvesto sledijo svojemu ustvarjalnemu srcu.

V pisani ARTish dnevni sobi se bo tudi tokrat štrikalo, kvačkalo, šivalo, risalo, rezljalo iz lesa in še in še. Drznemo si napovedati še eno fantastično ARTish soboto v Kinu Šiška, nasmejane obraze, obilico kreativnosti ter pozitivne energije!

Z obiskom ARTisha si lahko letošnjo nakupovalno mrzlico skrajšate za mesec dni in novoletna darila priskrbite že ta vikend! Hkrati pa v miru spijete kavico, se podružite in poklepetate s prijatelji umetniki in si z družbo ARTishanov enostavno polepšate dolgočasno megleno soboto v Ljubljani!

Vaš seznam daril lahko izpolnijo:

URŠKA HABJAN / LUBLANSKA / JAGABABA / SONJA USTVARJA / KVIČKE KVAČKE / PATSY / VOILAK / PETRA JANČAR / MILO ZA DRAGO / LARA PODVRŠIČ / PRONIMA / VERJA ART / JAK STEKLO / NATAŠA DRUŠKOVIČ / NAKIT MARYLOU / ANDREJA TRKMAN / MIMANERA / DALIJA SEGA STOK / TARNULJČICA / MAKALONCA ART DESIGN / EVA BREZNIKAR / ANJA MUSEK / HA HA! / CATNINAS / SIMON PLESNIČAR / JANA SELIŠKAR / UNIKATNI NAKIT BY IZA / MOTHER EARTH SACRED PLANTS (HR) / SANIART / ROŽNI VRT / RENATA BEDENE / HUBALOOM / ITTO OTTI / JACI / ZAZIE / ARS ORIGAMI / IFFKA PIFFKA (HR) / TAMARAAA

Z nami bo tudi Zavod LU - Love is Universal, s pomočjo katerih že od vsega začetka zbiramo sredstva za ljudi potrebne pomoči, morebiti pa poskrbimo še za kakšno dodatno presenečenje.

Vabljeni!
www.artish.si

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________