ARTish Different Event + Artbeaters (7/6)

ARTish ne počiva! Vabljeni na dobrodelno dražbo očal ARTish Different + koncert zasedbe Artbeaters!

ARTish Different Event + Artbeaters (7/6)


V četrtek, 7. junija, bo ARTish ob 18. uri v prenovljenem ljubljanskem klubu Daktari skupaj z ekipo Different predstavil posebno kolekcijo sončnih očal ARTish Different, ki so nastala s pomočjo nekaterih ARTishanov.


Sončna očala namreč nosijo prav poseben, unikaten žig slovenskih ustvarjalcev, ki sodelujejo na ustvarjalnem festivalu ARTish, ki poteka vsako zadnjo soboto v mesecu!

Predstavitvi očal bo sledila njihova licitacija, pridobljena sredstva pa bodo namenjena Zavodu LU - Love is Universal.

Maja in junija Zavod LU napore usmerja v pridobivanje sredstev za otroke iz socialno ogroženih družin. Ti si po napornem šolskem letu želijo sonca in morja - kot vsi ostali otroci - vendar pa se njihovi starši žal pogosto borijo za osnovno preživetje. Zato bomo sredstva, zbrana z dražbo ARTish Different, namenili izbranim neprofitnim počitniškim programom, ki vključujejo raznovrstne športno-rekreativne ter pestre kulturne in ustvarjalne programe.

Dogodek ARTish Different se bo zaključil s koncertom zmagovalcev nedavnega mednarodnega jazz tekmovanja v Romuniji, zasedbo Artbeaters, ki bodo nastopili ob 20:00.

::

Zasedbo Artbeaters sestavljajo štirje mladi, v tujini šolani jazz glasbeniki. Združeni pod vplivom tradicionalnega jazza, bluesa in moderne glasbe prinašajo na oder novo različico fusion jazza. V nenavadni zmesi, ki se začinja z vsemi zvrstmi glasbe, so navzoči violina in polno sintetičnih klaviaturskih zvokov, za močan in stabilen ritem pa skrbita boben in bas. Poslušalcem ponujajo sodoben, sproščujoč program, ki vsebuje vse oblike novega modernega arta in novih beatov (ritmov).

Skladbe in glasba, ki jih kvartet izvaja, je modernega fusion-jazz rockovskega značaja, skupinski zvok pa je osredotočen na močnejše »soulful« ritme. Skoraj vse skladbe, ki jih sestavljajo različni groovi in aranžmaji, so avtorske. ArtBeatersi v Sloveniji tako postavljajo novo fuzijo zvokov vse tja od tradicionalnih R'n'B in rock klišejev do modernih drum'n'bass plesnih vložkov.

http://soundcloud.com/artbeatersens
https://www.facebook.com/pages/Artbeaters

::

VSTOPNINE NI.

Toplo dobrodošli!

www.artish.si

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________