Otvoritev ARTish sezone 2016 na Gornjem trgu

ARTish svoj pisani umetniški butik seli pod modro nebo, kjer se bo s svojimi unikatnimi izdeliki predstavila množica slovenskih ustvarjalcev, umetnikov, obiskali pa nas bodo tudi mali gostje iz Društva Tri Sestre, štirinožne smrčke pa bomo pogostili z dobrotami iz Pasjih Nebes.

Otvoritev ARTish sezone 2016 na Gornjem trgu

 
Gornji trg v starem jedru Ljubljane BODO obarvali:
SARA WIRED / JANČI NAKIT / ROMAN NAHTIGAL / ELENAH / NORA ŽICA BY MIHAELA / UPSI / ANDREJA KRAŠNA / RAZNORAZNO / PATSY / ATELJE MALI / MILANKA FABJANČIČ HA HA! / DARINKA BABIČ / 4 KIDS AND US / TRIN UNIKATNI NAKIT / POPULIIN / LABIRINT ŽIVLJENJA / LILLEROSA / NINORA / MAROXAN / TAYFUN AYDIN / MARUJI MARUŠA HREN / PETRA JANČAR / ELFINA TINA / KULTURNO MODNO-UMETNIŠKO DRUŠTVO VALKING / SLOVENIKA / DORIS DESIGN / BELO BY SONJA RAVBAR / RIBRAND / MUMA / SAY / UNIQUE JEANS / BRANIMIRA SEVER / NAKITJE VESNA MRAVLJA / DeKontlér / UNIKATNICA NINA KOLAR / D.IVA / NEKKA NEKKA / CUTE WOOD / MOJ POLŽEK - MATEJ D. PRISTAVEC / FLORIDEJA / KREATURA

+ Društvo Tri sestre + Pasja nebesa + ŠE KAKŠNO PRESENEČENJE!

NOVOST letošnje sezone pa so tudi prvi petki v mesecu, ko se bomo ARTishani predstavljalu tudi na Bregu ob Ljubljanici.

ČASOVNICA ARTish srečanj pod modrim nebom:

MAJ // PETEK, 6.5. (BREG) + SOBOTA, 28.5. (GORNJI TRG)

JUNIJ // PETEK, 3.6. (BREG) + SOBOTA, 25.6. (GORNJI TRG)

JULIJ // PETEK, 1.7. (BREG) + SOBOTA, 30.7. (GORNJI TRG)

AVGUST // PETEK, 5.8. (BREG) + SOBOTA, 20.8. (GORNJI TRG)

SEPTEMBER // PETEK, 2.9. (BREG) + SOBOTA, 24.9. (GORNJI TRG)

OKTOBER // PETEK, 7.10. (BREG)

ZAKAJ na ARTish?

Z omogočanjem in spodbujanjem številnih umetnikov / ustvarjalcev ter tudi obiskovalcev ARTisha postavljamo Zeleno prestolnico na evropski zemljevid prepoznavnih art tržnic, ki umetnikom in obiskovalcem omogoča vpogled v kvalitetno ustvarjanje. ARTis skuša nadgraditi obstoječno mestno identiteto, ki je na podričju kulture in umetnosti zelo cenjena, tako v Sloveniji kot tudi tujini.

ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011, s štiri dnevnim dogajanjem. Od tega dne dalje s festivalom ARTish nadaljujemo s svojim poslanstvom, da vsako zadnjo soboto v mesecu postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki umetnost vsakodnevno živijo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu.

ARTish je enkratna priložnost, da umetniki / ustvarjalci / kraftarji predstavite svoja unikatna dela širši publiki, povabite svoje stranke, prijatelje, se podružite z ostalimi sotrpini in dan preživite v krasni družbi krasnih in kreativnih ljudi! Mi poskrbimo za odlično organizacijo in komunikacijo, dobro promocijo vsakega sodelujočega posebej, fotografinja Sonja Ravbar Photography vsak dogodek ovekoveči s fotografijami, ki jih sodelujoči lahko uporabijo v lastne promocijske namene, tudi svetujemo, v kolikor je potreba in pa povežemo z mediji in ostalimi, ki se obrnejo na nas z željo po kontaktiranju določenega ARTishana.

ARTish NA GORNJEM TRGU IN BREGU PODPIRA TUDI TURIZEM LJUBLJANA.

SRČNO poVABLJENI v našo družbo!
ekipa ARTish 
 

 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________